Tule kahvittelemaan Henri Alénin kanssa 12.2.2019

Tule nauttimaan kahveista Henri Alénin kanssa. Samalla Alén kertoo omia näkemyksiään tulevaisuuden syömisestä.

 

Millaisia raikkaita ravintolakonsepteja kannattaa tulevaisuudessa rakentaa? Mihin suuntaan ruoka-ala kehittyy Suomessa? Mitkä ovat tulevaisuuden ruokatrendit?

 

Aika: 12.2.2019 klo 14-15.30
Paikka: Original Sokos Hotel Lakeus, Torikatu 2 Seinäjoki, Vinttikapsu (yläkerta)
Osallistumismaksu/ hlö: 69 € + alv 24 %

 

Henri Alén on suomalainen kokki, keittiömestari ja ravintoloitsija, joka kehittää aktiivisesti ravintolamaailmaa tulevaisuutta kestävämmäksi. Alén saapuu kertomaan omia näkemyksiään tulevaisuuden syömisestä; mitä on luvassa ja mihin suuntaan ollaan menossa?

 

Tapahtuma on nyt täynnä ja ilmoittautuminen on sulkeutunut!

 

 

Peruutus- ja maksuehdot: Osallistumismaksu laskutetaan jokaiselta ilmoittautuneelta ennen tilaisuutta. Peruutusmahdollisuutta ei ole. Mikäli et pääse itse osallistumaan, voit ilmoittaa jonkun muun tilallesi.

Lisätiedot: Elina Huhta elina.huhta@seamk.fi 040 830 0417 tai Suvi Takala suvi.takala@intoseinajoki.fi 044 754 1678