Ruokaprovinssimenu

Puhtaista ja laadukkaista lähiruokatuottajien raaka-aineista koostuva Ruokaprovinssi-menu on makuelämys eteläpohjalaiseen ruokakulttuuriin. Ruokaprovinssi-menun valitseminen ruokalistalta takaa sen, että raaka-aineet ovat varmasti alueemme tuottajilta. Ruokaprovinssi-menua tarjoillaan useissa eri ravintoloissa. Katso ravintolat.

Etelä-Pohjanmaalla tapas on epas

Ruokaprovinssin yksi hauskoista ja maistuvista innovaatioista on epas eli eteläpohjalainen versio tapaksista.

Epakset koostuvat paikallisista laadukkaista raaka-aineista. Niitä voidaan tarjota joko yksittäin tai epas-lautasina, esimerkiksi ravintolassa alkuruokana. Kokonaisuutena Epasteria on laadukkaasti toteutettu, muunneltava ja monistettava tapahtumaruokailun toteutus, joka voi popahtaa tapahtumaan kuin tapahtumaan.

Vaihtuvia makunautintoja katukeittiöistä

Katukeittiöt ovat ketteriä elintarvikekioskeja, joista myydään maittavia ravintola- ja kahvila-annoksia sekä muita kioskituotteita kätevästi liikuteltavista myyntikojuista ja -vaunuista. Seinäjoen keskustan katukeittöpaikat sijaitsevat Keskuspuiston, Keskustorin ja Kauppatorin alueella. Kioskit elävöittävät kaupungin ydinkeskustaa ja tarjoavat asiakkailleen vaihtelevia makunautintoja.

Tutustu maakunnan herkullisiin käyntikohtesiin sekä eteläpohjalaiseen ruokakulttuuriin Ruokaprovinssi- kartan avulla!