Kolmen sortin menu -valmistetaan lähituotteista sadonkorjuun juhlapöytä

Minna Tuurinkoski


Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Kategoriat:

Tiistai 26.9.2017 klo. 17:30 – 21:00

Elinkeinotalon keittiö ja ruokasali. Huhtalantie 2, Seinäjoki

Sadonkorjuun juhlapöytä on täynnä tuoreita makuja ja kirkkaita värejä. Tule mukaan valmistamaan ja syömään lähituotteista valmistetut alku- pää- ja jälkiruoka. Raaka-aineina on paikalliset tuotteet, myös kotiin viemisinä.

Vaikka illat hämärtyvät, valaistaan niitä viettämällä leppoisa ja tunnelmallinen ilta lähiruoan äärellä. Syödään yhdessä, kuten Suomi 100 teema kehottaa.

Mukaan mahtuu 17 ensin ilmoittautunutta. Tilaisuus on avoin kaikille.

Varustaudu omalla esiliinalla ja sisäkengillä, sekä hyvällä mielellä.

 

Hinta 44€/hlö.

Sitovat ilmoittautumiset 18.9.2017 mennessä Minnalle, minna.tuurinkoski(at)sedu.fi    040 680 7058.

Illan pääkokkina Asta Asunmaa, Maa- ja kotitalousnaisten ruokaguru.


Illan toteuttavat yhteistyössä Maa- ja kotitalousnaiset sekä Kasvua Ruokaprovinssista –hanke.

Ilta toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 13.