YHTEYSTIEDOT

 

Tältä sivulta löydät ruoka-alan asiantuntijayhteisöön kuuluvien organisaatioiden yhteyshenkilöitä. Verkosto on laaja ja asiantuntijoita voi etsiä myös organisaatioiden omilta sivuilta. Ruokaprovinssin yhteyshenkilöt auttavat sinua kuitenkin eteenpäin. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

 

ASIANTUNTIJAT & YHTEYSHENKILÖT

 

terhi_junkari

Terhi Junkkari

yksikönjohtaja

SeAMK Ruoka

terhi.junkkari(a)seamk.fi

+358 40 8300301

www.seamk.fi

Terhi Junkkari

yksikönjohtaja

SeAMK Ruoka

terhi.junkkari(a)seamk.fi

+358 40 8300301

www.seamk.fi

Nimi ja titteli tablettiin! ^

taru_maki

Taru Mäki

tutkimus- ja kehittämispäällikkö

SeAMK Ruoka

taru.maki(a)seamk.fi

+358 40 8304105

www.seamk.fi

projektit ja palvelut

Taru Mäki

tutkimus- ja kehittämispäällikkö

SeAMK Ruoka

taru.maki(a)seamk.fi

+358 40 8304105

www.seamk.fi

projektit ja palvelut

anu_katila

Anu Katila

koulutuspäällikkö, opinto-ohjaaja

SeAMK Ruoka

anu.katila(a)seamk.fi

+358 40 8302430

www.seamk.fi

opinnäytetyöt, harjoittelut, opiskelijaprojektit

(agrologikoulutus)

Anu Katila

koulutuspäällikkö, opinto-ohjaaja

SeAMK Ruoka

anu.katila(a)seamk.fi

+358 40 8302430

www.seamk.fi

opinnäytetyöt, harjoittelut, opiskelijaprojektit

(agrologikoulutus)

eija_putula-hautala

Eija Putula-Hautala

koulutuspäällikkö, opinto-ohjaaja

SeAMK Ruoka

eija.putula-hautala(a)seamk.fi

+358 40 8303953

www.seamk.fi

opinnäytetyöt, harjoittelut, opiskelijaprojektit

(bio- ja elintarviketekniikka sekä restonomikoulutus)

Eija Putula-Hautala

koulutuspäällikkö, opinto-ohjaaja

SeAMK Ruoka

eija.putula-hautala(a)seamk.fi

+358 40 8303953

www.seamk.fi

opinnäytetyöt, harjoittelut, opiskelijaprojektit

(bio- ja elintarviketekniikka sekä restonomikoulutus)

jarkko_niemi

Jarkko Niemi

tutkimusprofessori

Luonnonvarakeskus / Seinäjoen yliopistokeskus

jarkko.niemi(a)luke.fi

+358 29 5326392

www.luke.fi

eläinten terveyden ja hyvinvoinnin taloustiede

Jarkko Niemi

tutkimusprofessori

Luonnonvarakeskus / Seinäjoen yliopistokeskus

jarkko.niemi(a)luke.fi

+358 29 5326392

www.luke.fi

eläinten terveyden ja hyvinvoinnin taloustiede

anu_hopia

Anu Hopia

professori

Turun yliopisto / Seinäjoen yliopistokeskus

anu.hopia(a)utu.fi

+358 50 3789919

www.ucs.fi

elintarvikekehitys

Anu Hopia

professori

Turun yliopisto / Seinäjoen yliopistokeskus

anu.hopia(a)utu.fi

+358 50 3789919

www.ucs.fi

elintarvikekehitys

gun_virtanen

Gun Wirtanen

vanhempi tutkija

Helsingin yliopisto, Ruralia-Instituutti

Seinäjoen yliopistokeskus

gun.wirtanen(a)helsinki.fi

+358 50 3116317

www.ucs.fi

elintarviketurvallisuus

Gun Wirtanen

vanhempi tutkija

Helsingin yliopisto, Ruralia-Instituutti

Seinäjoen yliopistokeskus

gun.wirtanen(a)helsinki.fi

+358 50 3116317

www.ucs.fi

elintarviketurvallisuus

harri_luomala

Harri Luomala

professori

Vaasan yliopisto / Seinäjoen yliopistokeskus

harri.luomala(a)uva.fi

+358 50 5118886

www.ucs.fi

kuluttajakäyttäytyminen elintarvikealalla

Harri Luomala

professori

Vaasan yliopisto / Seinäjoen yliopistokeskus

harri.luomala(a)uva.fi

+358 50 5118886

www.ucs.fi

kuluttajakäyttäytyminen elintarvikealalla

sanna_kankaanpaa

Sanna Kankaanpää

Into Seinäjoki

sanna.kankaanpaa(a)intoseinajoki.fi

+358 400 743422

www.intoseinajoki.fi

Food Business Summit -tapahtuma

Sanna Kankaanpää

Into Seinäjoki

sanna.kankaanpaa(a)intoseinajoki.fi

+358 400 743422

www.intoseinajoki.fi

Food Business Summit -tapahtuma

suvi_takala

Suvi Takala

Into Seinäjoki

suvi.takala(a)intoseinajoki.fi

+358 44 7541678

www.intoseinajoki.fi

ruokamatkailun kehittäminen

Suvi Takala

Into Seinäjoki

suvi.takala(a)intoseinajoki.fi

+358 44 7541678

www.intoseinajoki.fi

ruokamatkailun kehittäminen