IDEASTA MYYNTITUOTTEEKSI – Haku ruokamatkailun kehittämisen työpajasarjaan on käynnissä!

Onko sinulla idea ruokamatkailijoiden palvelemiseksi? Voisiko ruoka olla matkailupalvelusi täydentävä elementti? Ruokamatkailussa on potentiaalia!  Osallistu 3.5. alkavaan työpajasarjaan, ja kehitä ideastasi myyntituote.

Ruoka ja matkailu kiinnostaa, mutta ei valmista ideaa? Ei hätää! Nappaa sivun alalaidasta vinkkejä ja jalosta eteenpäin.

Neljä työpajaa muodostavat idean kehittämistä tukevan kokonaisuuden. Mukaan haetaan ensisijaisesti koko työpajasarjaan osallistuvia yrityksiä tai ideoita.

  1. Ideat kirkkaaksi!Lennokkaasta innovoinnista kohti tarkempaa konseptointia
    Ajankohta: 3.5. klo 12-16
    Kouluttaja: FT, palvelumuotoilun kouluttaja Marjo Kamila http://marjokamila.fi/kouluttaja
  2. Raamit kuntoon – Palvelun konseptoinnilla hinnoittelu, resurssit ja prosessit lyöntiin
    Ajankohta: 24.5. klo 12-16
    Kouluttaja Ilkka Latomäki / SeAMK https://www.linkedin.com/in/ilkka-latom%C3%A4ki-56a9a942/
  3. Asiakkaan palvelupolku ja kontaktipisteet – Lisää asiakasarvoa palvelumuotoilulla
    Ajankohta: 7.6. klo 12-16
    Kouluttaja: FT, palvelumuotoilun kouluttaja Marjo Kamila http://marjokamila.fi/kouluttaja
  4. Viestinnän ydinsanoma ja tarinallisuus – Ruokamatkailutuote tunnetuksi ja myyväksi
    Ajankohta: 30.8. klo 12-16
    Kouluttaja: FT, palvelumuotoilun kouluttaja Marjo Kamila http://marjokamila.fi/kouluttaja

Työpajat koostuvat käytännönläheisestä luennoista ja esimerkeistä sekä osallistujien omasta konkreettisesta ja ohjatusta työskentelystä idean kehittämiseksi.

Hae mukaan 19.4. mennessä TÄÄLTÄ: https://goo.gl/forms/Fi1PjBV5zVQ4AweE2


Mikäli osallistujia joudutaan karsimaan, valitaan ideat ilmoittautumislomakkeen perusteella.

Työpajasarjan järjestää Into Seinäjoen ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun koordinoima Ruokamatkailun kehittämishanke, jota rahoitetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Osallistuminen työpajasarjaan on yrityksille maksutonta, mutta edellyttää sitoutumista.

POIMI TÄSTÄ IDEA JA JALOSTA ETEENPÄIN!
Osaan ideoista on olemassa SeAMKin Innovaatioviikolla kehitettyä materiaalia ja taustatutkimuksia vapaaseen käyttöön. Kysy lisää!

Lähiruokabrunssi maatilalla
Älytön maatila – elämykset ja yhdessäolo ennen puhelimia
Seinäjoen jokirantamiljöön hyödyntäminen esim. Pop up -tapahtumien alustana
Kyläjuhlat
Erityisruokavaliopisteet tapahtumissa
Illallinen ravintolan keittiössä
Kiertomatkat tiloilla
Pelillistetty juomatasting
Illallinen tuntemattomien kanssa
Fine Dining luonnon armoilla
Ruoka & elämysliikunta
Poimi oma ruokasi luonnosta
Kokkikurssit
Leivontakurssit
Teemaviikot ravintoloissa
Suklaatyöpaja
Drinkkikoulutus
Sovellukset ruokamatkailukohteiden löydettävyyden parantamiseksi

Lisätietoja:
Suvi Takala, puh. 044 754 1678 suvi.takala(a)intoseinajoki.fi
Ilkka Latomäki, puh. 040 680 7295  ilkka.latomaki(a)seamk.fi