RUOKAPROVINSSI 2030 – PARAS PAIKKA RUOKABISNEKSELLE

Etelä-Pohjanmaalla on laadittu koko ruokaketjua pellolta pöytään koskeva kehittämisstrategia. Työ on kestänyt kaksi vuotta ja nyt strategia on valmis. Sen visiotavoite on ”Ruokaprovinssi 2030 – Paras paikka ruokabisnekselle”. Ruoka-ala on Etelä-Pohjanmaan yksi merkittävimmistä toimialoista, jonka menestyminen on maakunnalle elintärkeää.

Ruokaprovinssi 2030 strategiaTutustu tästä

 

Strategian tiivistelmäTutustu tästä
– tiivistelmä ruotsiksi
– tiivistelmä englanniksi

 

Strategian tavoitteet ja toimenpiteetTutustu tästä

Varaa oma Ruokaprovinssi-strategian esittelyaikasi!

Kerää vähintään kolmen hengen ryhmä, niin teemme teille oman etäesittelyn. Varaa sopiva aika tästä.

RUOKAPROVINSSI 2030 – MENESTYKSEN AVAIMET PELLOLTA PÖYTÄÄN

Ruokaprovinssi-strategiaan haetaan yhteinen kehittämisen tahotila vuoteen 2030. Tahto muodostetaan
laajalla osallistavalla prosessilla, johon kutsutaan mukaan sekä ruokaketjun avaintoimijoita että kuluttajia.

Hankkeen toteutusaika oli 1.1.2021 – 31.3.2023. Hanketta toteuttivat yhteistyössä: ProAgria Etelä-Pohjanmaa ry / Maa- ja kotitalousnaiset / Terhi Välisalo
Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy / SeAMK / Elina Huhta. Hanke on rahoitettu Maaseuturahastosta.

Tutustu ruokaprovinssiin:

Katso mitä strategian valmisteluun kuuluu:

Print